Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila dostavimo v najkrajšem možnem času.

| 15 %-OTVORITVENI POPUST NA VSE | Do vključno torka, 28. 9. 2021 | KODA: VITABABY-NEW |

Prijavite se na #VITABABY novice in prejmite kupoon v vrednosti 15 %. ➔ PRIJAVA

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

Vabilo na neprecenljivo virtualno konferenco – Prihodnost zdravja

Vam je pomembno, da boste imeli bolj varno prihodnost in vam bo zdravje služilo?

S pravimi orodji in znanji bo to veliko bolj enostavno uresničiti. Zato vam pišemo in vas vabimo na dragocen dogodek, ki bo lahko spremenil vašo prihodnost na bolje. Tudi nam ni vseeno za vaše zdravje, za zdravje in varnost skupnosti! Ker nam ni vseeno za zdravje ljudi, s katerimi sodelujemo, vam posredujemo vabilo na celodnevno virtualno konferenco z naslovom Prihodnost zdravja, ki se bo v soboto, 21. 11., odvijala na spletu.

Veseli smo, da je sponzor tega izjemnega dogodka tudi naše podjetje. Pridružite se nam, da skupaj soustvarimo boljši svet in podarimo sebi in svojim najdražjim pravo zdravje. Hvala, da izkoristite izjemno priložnost, da se skupaj dobro opremimo za bolj zdrav, bolj pristen, varen in srečnejši jutri.

Nadja Baćac in Ekipa Vitababy & VitaKid

VABILO ORGANIZATORJEV

NA VIRTUALNO KONFERENCO – PRIHODNOST ZDRAVJA

Ker je življenje zadnja leta, sploh pa zadnje mesece postalo prava pustolovščina, za katero se ne ve, kako se bo razpletla, je še toliko bolj pomembno, da vzamemo svojo moč nazaj in podpremo svoje zdravje. Neodgovorno od nas bi bilo, če bi celotno breme za naše zdravje naložili le zdravnikom, največ je prav v naših rokah! Res pa je, da bi včasih prav prijalo imeti čudežno tabletko. A bližnjic ni. Vsaj za optimalen rezultat ne. 

Na vprašanja: Kako poskrbeti za svojo naravno imunost, za dober imunski sistem in neuničljivo zdravje?, Kako odpraviti različne psiho-fizične zdravstvene tegobe, ki so posledice sodobnega načina življenja in nezavednega delovanja?, Kako biti bolj zdrav? in na mnoga druga vprašanja vam bo skozi svoja izčrpna in neprecenljiva predavanja odgovorilo 8 strokovnjakov z različnih področij.

vitababy zavod bisernica 2020


Program virtualne konference:
8.30 do 8.45 – dr. Neja Zupan: Nagovor,
9.00 do 10.00 – mag. Karin Rižner: Cepiva spodjedajo naše zdravje,
10.15 do 11.15 – doc. dr. Mihael Munda: Izhod iz krize je pravo znanje in dvig zavesti,
11.30 do 12.30 – mag. Blaž Kavčič: Osebni in družbeni vidiki zdravja,
13.00 do 14.00 – Dejan Jarič, dr. med.: Povezave psihe in bolezni,
14.15 do 15.15 – dr. Neja Zupan: Vloga energije v našem telesu in kakšen vpliv ima na naše zdravje,
15.30 do 16.30 – Igor Šajn: Skrite nevarnosti naših bivalnih prostorov,
16.45 do 17.45 – dr. Katarina Vidner Ferkov: Najpogostejše zmote in vprašanja o alternativni medicini,
18.00 do 19.00 – Irena Rakuša, dipl. mikrobiol.: Pomen prehrane za naše zdravje in dobro počutje.


Več informacij glede predavanj, predavateljev in predavateljic ter samega dogodka najdete na spletni stani dogodka.

Na tej povezavi se lahko tudi PRIJAVITE na dogodek neprecenljive vrednosti. Gre za izjemen dogodek, ki po simbolni ceni omogoča priti do neprecenljivih informacij in napotkov glede zdravja v prihodnosti, novih in celostnih rešitev za vse nas in za svet. Prispevek za prijave do 9. 11. 2020 znaša samo 22 €, po tem datumu pa 27 €. Sicer pa se običajne cene takšnih dogodkov gibljejo med 150 € in 200 €.

Ob prijavi v prostoru, namenjenemu za sporočilo, navedite posebno

KODO: VITABABY

Ta vam omogoča plačilo znižane kotizacije, 22 €, vse do 20. 11. 2020.

Predavateljem lahko ob prijavi na virtualno konferenco na e-naslov tim@bisernica.si zastavite tudi vprašanja z njihovega področja, na katera vam bodo v sklopu predavanja, če je le mogoče, tudi odgovorili. Vprašanja bo mogoče postaviti tudi v živo na samem spletnem dogodku. Ob prijavi boste dobili vse nadaljnje informacije glede poteka dogodka.

Ogled vseh predavanj pa vam bo na voljo še sedem dni po dogodku, tako da boste lahko novo pridobljene informacije in znanje še poglobili ali ponovno preverili.

To vabilo lahko brez zadržkov posredujete svojim prijateljem in prijateljicam, sorodnikom in sorodnicam, sodelavcem in sodelavkam ter drugim, za katere vam je mar.

Seveda ste vabljeni, da dogodek delite tudi preko socialnih omrežij. FB dogodek: Prihodnost zdravja – Virtualna Konferenca

Vse dobro in zdravo vam želimo!

Dr. Neja Zupan in ekipa Bisernice, organizatorji virtualne konferen

Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljuj z nakupovanjem