Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Tukutuno, Ethical & Organic Children Clothing

Tukutuno, Ethical & Organic Children Clothing

Tukutuno je etična in ekološka blagovna znamka za otroke.

Tukutuno je družinsko podjetje s sedežem v Madridu v Španiji. Njihova zgodba se je začela z rojstvom njihovega sina v skrbi za njegovo zdravje in v iskanju netoksičnih oblačil zanj. Z njim so odkrili svet organskega, ekološkega bombaža. Naučili so se vse o ekološki pridelavi bombaža ter spoznali, da trajnostna proizvodnja bombažnih oblačil ni daleč od realnosti.

Zakaj "Tukutuno"?

V letu 2013 se jim je porodila idejo o "Kutuno" - kar pomeni bombaž, na način kot ga izgovorijo njihovi otroci. V preteklih letih se je Kutuno od ideje razvil v živahno družinsko podjetje, ki še naprej raste z ljubeznijo in podporo tistih, ki verjamemo v njih. V španščini beseda "Tú" pomeni "tvoj". Povedo, da je kutuno bolj tvoj oziroma vaš, kot je njihov, zato postane "Tukutuno".

Tukutuno danes

Danes vsa njihova oblačila izdelujejo pri certificiranih, trajnostno naravnanih proizvajalcih v Egiptu in Indiji. Gre za zanesljive partnerje, ki delujejo pod okriljem pravične trgovine, Fair Trade, in ki spoštujejo vrednote in okolje.

Oblačila Tukutuno so na voljo za otroke od rojstva do 5 leta starosti, vsa se ponašajo z ekološkim certifikatom GOTS in so izdelana v skladu s Fair Trade pogoji.

S posluhom za otroke

Vsak dizajn, ki ga izdelajo, je razvoj ideje z otrokove perspektive ideje. Prisluhnejo, kaj je otrokom všeč, opazujejo njihovo izbiro barv in način, kako kombinirajo različne elemente, etnične simbole ter podobe iz narave.

Z Ljubeznijo Tukutuno

Detajli so za Tukutuno pomembni, zase pravijo, da je prav vsak kos oblačila izdelan z veliko, veliko ljubezni.

Še več informacij o podjetju Tukutuno, Ethical & Organic Children Clothing preberite na njihovi uradni spletni strani: http://www.tukutuno.com/

Podatki proizvajalca:

Tukutuno
Ethical & Organic Children Clothing

Madrid
Španija

  

 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.