Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

IZA

IZA

Predstavitev podjetja in razvoj dezinfekcijskih sredstev

Podjetje IZA, d. o. o., je bilo ustanovljeno 3. junija 1992, pred natanko 27 leti. Naša primarna dejavnost so bili izdelki iz lesa, najprej strešni opaž, pozneje tudi pohištvo. Leta 2001 smo se specializirali za proizvodnjo notranje opreme.

Pri vgradnji pohištva v poslovne in bivalne prostore smo se večkrat srečali s plesnijo. Pri pregledu izdelkov za odstranitev plesni in dezinfekcijo prostorov za zaščito pohištva smo ugotovili, da je na voljo le malo sredstev, ki so varna za uporabo, tako za zdravje človeka kot za okolje, in so hkrati učinkovita, da dejansko odstranijo plesen in pri tem ne poškodujejo površine, tako lesene, tkanine ali stene.

Začetek razvoja dezinfekcijskih sredstev

Začeli smo z razvojem dezinfekcijskega sredstva, ki bo učinkovito uničilo, ne samo odstranilo, plesen; prijazno, ne bo poškodovalo površine, kjer se izvaja dezinfekcija, in varno za uporabo, tako za človeka kot za okolje. V 2015 smo naprej razvili dve sredstvi: IZA effect X6 in IZA effect X10 ter ju leta 2016 nadgradili v IZA effect Silver Line 3 in IZA effect Green Line 6. Vsa dezinfekcijska sredstva temeljijo na vodikovem peroksidu, ki se ob uporabi razgradi na vodo in kisik. Hitro hlapljivost vodikovega peroksida smo rešili z dodatkom biološko razgradljivih stabilizatorjev ter tako dosegli dolgotrajno delovanje za dejansko uničenje in z ionizirano pregrado tudi zaščito pred bakterijami, plesni, glivami in drugimi nezaželenimi mikroorganizmi. Sredstvo je hkrati ostalo okolju in zdravju prijazno.

Sodelovanje s Studiom Moderna

Skupaj s Studiom Moderna smo nadaljevali z razvojem dezinfekcijskih sredstev in v letu 2016 razvili izdelek Wellneo Iza Effect, sredstvo za uničevanje nohtnih glivic, bakterij in nezaželenih mikroorganizmov ter pri preprečevanju pojava teh tegob. Z izdelkom smo uspešno nastopili najprej na šestih, zdaj pa se postopno širimo še na preostalih trge, kjer je prisotno podjetje Studio Moderna. Uspešno sodelovanje bomo v letu 2017 nadgradili z razvojem novega izdelka za nego nog.

Širjenje področij uporabe

Istočasno smo začeli sredstva in naprave za dezinfekcijo ponujati podjetjem s področij kmetijstva, prehrane, transporta, šolstva, zdravstva in nege. Pri predstavitvi dezinfekcijskih sredstev in naprav za dezinfekcijo smo bili presenečeni nad pozitivnim odzivom in znanjem o pomenu dezinfekcije tako v poslovnih kot v zasebnih prostorih in površinah. Zasebno predvsem v kuhinjah in kopalnicah ter v počitniških prikolicah, mobilnih hiškah in avtodomih.

Predstavitev na 7. svetovni razstavi inovatork v Južni Koreji

V juniju 2017 je bil naš izdelek predstavljen na 7. svetovni razstavi inovatork v Južni Koreji.

Srebrno priznanje GZS za inovativnost – Zbornice osrednjeslovenske regije pri GZS

V Juniju 2017 je Zbornice osrednjeslovenske regije pri GZS za celostno dezinfekcijo z IZA effectom za osebno, komercialno in industrijsko uporabo, primerno za uničevanje patogenih delcev na vseh PT-jih na različnih področjih dezinfekcije podjetju podelilo Srebrno priznanje za inovativnost.

Nova, okolju prijazna embalaža

Posebno pozornost smo v letu 2017 namenili embalaži, ki je zdaj odpornejša in iz okolju prijaznih materialov.
Ponosni smo, da smo začeli z razvojem sredstva za uničevanje in zaščito pred plesnijo, danes pa se naša sredstva za dezinfekcijo lahko varno za zdravje in okolje uporabljajo na različnih področjih.

Več o podjetju IZA lahko preberete na njihovi uradni spletni strani: https://www.izaeffect.si/o-podjetju

Podatki proizvajalca IZA:

IZA Effect
IZA, d.o.o.,
Podgorje 27 a,
1241 Kamnik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.