Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Grimm's

Grimm's

Grimm's so družinsko in trajnostno nemško podjetje, ki proizvaja naravne, kakovostne in varne lesene igrače, izdelane po uradno certificiranih standardih.

Pri razvoju izdelkov jih vodijo načela waldorfske pedagogike in drugi izobraževalni pristopi, kot je Montessori.

Narejeno z ljubeznijo. Ustvarjeno z naravo.

Grimmove igrače niso ustvarjene zato, da bi otroke z njimi zaposlili, torej zato, da bi otroci z njimi lahko samo nekaj počeli.

Grimm's poudarja, da je zelo pomembno, da so izbrane igrače takšne, da ustrezajo otrokovi starosti in razvoju, predvsem pa morajo igrače domišljijo otrok spodbuditi. To bo pomagalo razviti ustvarjalni potencial, ki je potem človeku na voljo celo življenje.


 

Lepe, umetniško izdelane, kakovostne igrače iz naravnih materialov spodbujajo tudi občutek lepote in razumevanje kakovosti ter kaj kakovost pomeni. Po mnenju Grimm's je to v današnji družbi, ki stremi k hitri potrošnji in enkratni rabi, izrednega pomena.

Več o podjetju Grimm's lahko preberete tudi na njihovi uradni spletni strani: https://www.grimms.eu/

Podatki proizvajalca:

GRIMM'S GmbH
Spiel & Holz Design
Ostring 1
73269 Hochdorf
Nemčija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.