Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila dostavimo v najkrajšem možnem času.

PREDNAROČILA do 19. 9. 2021 | EKO OBLAČILA KITE | KODA ZA 15 % POPUST: VITABABYKITE

Prijavite se na #VITABABY novice in prejmite kupoon v vrednosti 15 %. ➔ PRIJAVA

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

Kjer Zemlja sreča Zrak … Grimm’s

Vsak otrok, ki pride k nam v razstavno-prodajno pisarno na pomerjanje zdrave bosonoge obutve ali pa zdravih ekoloških oblačil, se še isti trenutek, takoj ko stopi skozi vrata, zapodi k velikemu Grimmovemu setu 4 Elementi.

Noro je opazovati, kako jih ta osupljiva igrača vabi v igro otroke (in tudi odrasle)! Nisem še videla česa podobnega. Tako mamica pri nas v miru sproba nekaj parov bosonogih čevljev, še poklepetamo … morda jih potrebuje še oče, babica, prijateljica … Po nekaj tihega časa ter globoke, intenzivne igre s kompletom Štirje elementi, je otrok pripravljen na sproščeno sodelovanje. Izjemno. Neprecenljivo.

Po mojih izkušnjah je komplet 4 elementov dobro izhodišče oziroma kot osnovna oziroma začetna Grimmova igrača, saj nudi vse osnovne možnosti in osnovne posamezne elemente v enem, tako mavrice in ostalega niti ne potrebujete razen če to v nadaljevanju, ko vas enkrat Grimm’s igrače povsem prevzamejo, vseeno želite!

Kjer zemlja sreča zrak, kjer voda zaduši ogenj. Grimmov Komplet štirih elementov vrne otroke v prvinski stik z okoljem – poveže jih z ognjem (plameni), z zrakom (mavrica), z vodo (valovi) in z zemljo (jama).

Sestavljanka s svojimi preprostimi barvami in izvirnimi ter zapletenimi oblikami budi otrokova čutila za iskanje različnih možnosti in budi smisel za umetnost. Kosi, ki jih lahko zložite, otrokom omogočajo prostorsko raziskovanje – eksperimentiranje z višino, globino, ravnotežnostjo in perspektivo.

Dajejo veliko večji občutek živosti kot tradicionalne geometrijske kocke pravilnih oblik. Tako nastanjeo valoviti ocean, razgibano gorovje, doline, goreči kres in druge ustvarjalne skulpture.

Veliki komplet je še posebje primeren za grajenje ali sestavljanje na tlehMali komplet 4 Elementov zaradi svoje priročne velikosti ugaja tudi igri na mizi.

Obe igrači se lahko uporabita kot sestavljanka ali kot večji in manjši gradbeni elementi, ki pa se z lahkoto kombinirajo tudi z drugimi Grimmovimi igračami in figuricami. Primerna starost je od 3+ do 7+ let.

Grimmove igrače so okolju in zdravju prijazne, trajnostne in bodo dočakale še naslednje generacije.

Igrača Komplet Štirje Elementi je prejela nagrado: Parent’s Choice Award.

Vedno dobrodošli v brezmejni in čarobni svet proste igre – v svet brezmejne domišljije!

Z igračami Grimm’s se odpre nov svet, ki vabi tako otroke kot odrasle, starše, stare starše in pedagoge, da bi se vsaj še enkrat poigrali.

S projektom GRIMM’S V VSAK DOM vam pomagamo razumeti in vam približati filozofijo izjemnih lesenih igrač Grimm’s. So nova dimenzija za bujenje domišljije, za ure in ure proste, svobodne, kreativne igre.

Besedilo: Nadja Baćac
www.vitababy.si

Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljuj z nakupovanjem