Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila dostavimo v najkrajšem možnem času.

| 15 %-OTVORITVENI POPUST NA VSE | Do vključno torka, 28. 9. 2021 | KODA: VITABABY-NEW |

Prijavite se na #VITABABY novice in prejmite kupoon v vrednosti 15 %. ➔ PRIJAVA

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

Kaj pomeni bio-obnovljivost pri pleničkah za enkratno uporabo Eco by Naty?

OHRANJANJE RAVNOVESJA V NARAVI.

Na podlagi določenega odstotka vsebnosti bio-obnovljivih materialov so plenice Eco by Naty certificirane z ** zvezdicama, kar pomeni, da plenice vsebujejo do 60 % bio-obnovljivih virov. Embalaža plenic Eco by Naty pa vsebuje do 80 % bio-obnovljivih virov, s katerim si je zagotovila *** zvezdice.

Bio obnovljivi viri so naravni viri, kar pomeni da do 60 % oziroma do 80 % sestavnih delov Eco by Naty plenic oziroma njihove embalaže je po sežigu obnovljenih v okoljskem ciklu. Tako, denimo, Naty plenice zmanjšajo vpliv na okolje do 60 % v primerjavi s klasičnimi plenicami za enkratno uporabo, saj se bodo te naravne, obnovljive komponente ponovno integrirale v okolje. Podobno velja za njihovo embalažo, ki ima do 80 % zmanjšan vpliv na okolje v primerjavi s plastično embalažo.

Bio-obnovljivi materiali – materiali brez kemikalij?
POLIAKRILAT V POLNILU PLENIC?

Bio-obnovljive plenice se razlikujejo predvsem po tem, iz katerih naravnih materialov so narejene, kolikšen je morebiten umetni delež v njih.
Tako Eco by Naty ne vsebuje hlapnih policikličnih ogljikovodikov, ki so za zdravje nevarni. Vsebujejo tudi najmanjši delež natrijevaga poliakrilata med naravnimi in klasičnimi plenicami za enkratno uporabo.
Natrijev poliakrtilat je umetna snov, ki se že leta uporablja v plenicah zato, da plenica sploh vpije urin, tekoče (prvo) blato. Načeloma je varen, a ko pride v stik s kožo (mokra plenica), jo draži.

Ne spreglejte:

Počisti

4.49 10.90 

Počisti

4.49 

4.49 

2.98 

Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljuj z nakupovanjem