Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Komplet lesenih kartic Pot Srca - Pot Ljubezni

NOVO!

Ljubezen ni čustvo, je stik Univerzuma in Matere Zemlje v naših strcih. Kjer je v srcih prostor za hvaležnost, sprejemanje in mir, ni prostora za sovraštvo in strah ter obratno.

Negujmo hvaležnost in sprejemanje. Z vnašanjem svetlobe v naša strca, bomo to luč prižigali tudi v drugih.

Komplet lesenih kartic z izjemnimi, tenkočutnimi illustracijami Ine Gržina, Inin Svet, ter besedili z univerzalnimi resnicami, nas spomni na to, kaj je tisto bistveno, ki nas vodi do več ljubezni in več svetlobe v naših srcih in v naših življenjih. Eno je se tega zavedati, drugo, veliko težje, pa to tudi živeti.

Stanje zaloge: na voljo

 
 

 

 

 

 

 

 

Kartice so lepo darilo prijatelju, sestri, bratrancu, teti, mami, dedku, sosedom ... Vsem, ki bi jim radi podarili dragi osebi kažipot, "luč", ki bo prižgala plamenček in razsvetlila še tako "temačen prostor", ki se lahko skriva v vsakemu od nas.

So srčno darilo ob posebni priložnosti ali pa kar tako.

Lesene kartice lahko uporabite tudi kot voščilnice, "razglednice" za pošiljanje po pošti. Na njih lahko tudi kaj napišete.

Vsaka lesena kartica, njeno besedilo ter njena izvirna ilustracija ubodabljajo po eno veščino srca, in sicer: hvaležnost, skromnost, sprejemanje, blagoslov, mir v srcu, pot k svetlobi, ljubezen kot najvišjo harmonično silo v Univerzumu.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.