Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila dostavimo v najkrajšem možnem času.

PREDNAROČILA do 19. 9. 2021 | EKO OBLAČILA KITE | KODA ZA 15 % POPUST: VITABABYKITE

Prijavite se na #VITABABY novice in prejmite kupoon v vrednosti 15 %. ➔ PRIJAVA

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

COVID INFO:

Spletna trgovina deluje nemoteno! Trudimo se vaša naročila, oddana do 11. ure na delovni dan, odpremiti še isti dan. Velja za izdelke, ki so na zalogi.Prihaja do zamud v dostavi zaradi povečanega števila paketov dostavnih služb ter vremenskih razmer v določenih regijah. Kratek dostavni rok ima dostavna služba GLS, večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan. Pošta Slovenije ima variabilen dostavi rok, 1-7 dni.Za čim hitrejšo dostavo trenutno prioritiziramo dostavo z GLS. Pri dobavi zalog s strani proizvajalcev ni bistvenih zamud. Občasno prihaja do zamud pri dobavi otroških izdelkov, kot so izdelki za ustvarjanje in igrače ter ekoloških plenic Beaming baby. Ekološke plenice Eco by Naty imajo trenutno stabilno dostavo oziroma zalogo.Glede na trenutne ukrepe vlade je izdelke možno osebno prevzeti na novi lokaciji razstavno-prodajnega prostora: Potočnikova ulica 15, Domžale, in sicer od ponedeljka do petka od 7:30 do 14:30.Osebni prevzem je izjema pri prehodu občinskih in regionalnih mej. Zaradi specifičnosti, ki jo ima trgovina Vitababy & Vitakid, na podlagi potrdila o osebnem prevzemu, ki vam ga pošljemo, lahko prehajate mejo.OSEBNI PREVZEM  je možen in priporočljiv, če potrebujete izdelke hitro.Osebni prevzem je možen samo po predhodnem naročilu, plačilu ter po predhodnem dogovoru za dan in uro prevzema na 041 739 089 ali info@vitababy.si, po tem ko ste že oddali naročilo oziroma nam vaše želje sporočili v komentarju pri oddaji naročila v spletni trgovini. Pomerjanje ekoloških oblačil in bosonoge obutve v skladu z urkepi vlade še vedno ni dovoljeno.

Podrobnejše informacije najdete v nadaljevanju spodaj.

 1. Spletna trgovina je odprta in deluje nemoteno! Naročilo lahko oddate kadarkoli, 24 ur dnevno in 7 dni v tednu.
 2. Izjemoma lahko prihaja do 1-2-dnevnih zamud pri odpremi naročil z izdelki iz zaloge. Zradi povečanja števila paketov, pa tudi zaradi zahtevnejših vremenskih razmer lahko v trenutni situaciji prihaja tudi do zamud v dostavi z dostavno službo Pošte Slovenije oz. z dostavno službo GLS.
 3. Pri dobavi zalog večinoma ni zamud, občasno prihaja do zamud pri dobavi ekoloških plenic (samo znamka Beaming baby oziroma velikost plenic št. 4 trenutno ni dobavljiva) zaradi omejitev v proizvodnji ob trenutnih izrednih razmerah.
 4. V razstavno-prodajnem prostoru na naslovu Potočnikova ulica 15 v Domžalah so zaradi trenutnih ukrepov vlade možni le osebni prevzemi predhodno naročenega in plačanega blaga, ne pa tudi ogled in pomerjanje izdelkov na naši lokaciji. 
 5. Z namenom zmanjšanja stikov ob dostavi vas na poziv dostavnih služb naprošamo, da se ob spletnem nakupu raje poslužujete plačila po predračunu ali preko Paypala. Plačilo po povzetju tako GLS kot Pošta Slovenije sicer omogočata, vendar pozivajo, da ga izberite v res nujnih primerih, da ne prihaja do nepotrebnega stika med vami in dostavljalcem. Uporabite lahko tudi dostavo v paketomat GLS oz. paketomat PS, ki prav tako brez stika omogoča plačilo po povzetju.
 6. Sicer pa prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Dostavljalci ne vstopajo v vaše domove, pisarne in druge prostore. Predaja poteka brez kontakta, na prostem, z varnostno razdaljo vsaj 1,5 metra.

  GLS zopet izvaja ponovno dostavo, v kolikor vas ni na naslovu dostave. Prav tako je ponovno v večini regionalnih centrov možen osebni prevzem v paketnem centru GLS. Možna je tudi dostava na dogovorjeno mesto (več o tem v nadaljevanju).

  Pošta Slovenije v primeru, da kurir ni mogel paketa dostaviti oz. ni bila izbrana dostava na dogovorjeno mesto, vam v nabiralniku pusti obvestilo.
 7. Za varno dostavo brez stika lahko pakete preusmerite na 3 ALTERNATIVNA MESTA:
 • Paketomat GLS – v primeru, ko izberete dostavo z GLS.
  Preusmeritev paketa v paketomat GLS uredite preko povezave, ki jo boste prejeli v elektronskem sporočilu FlexDeliveryService (FDS) podjetja GLS. Seznam 70 lokacij paketomatov GLS po Sloveniji.
 • Paketomat PS – v primeru, ko izberete dostavo s Pošto Slovenije.
  Preusmeritev paketa v paketomat PS uredite preko aplikacije Moja Dostava, moja izbira. Spremembo lokacijo dostave paketa lahko uredite tudi v zadnjem trenutku, ko je ta že na poti k vam. Seznam 24 lokacij paketomatov PS po Sloveniji.
 • Dostava na dogovorjeno (varno, diskretno) mesto (na teraso, pod nadstrešek, pod stopnice, v lopo …) – samo v primeru, ko izberete dostavo s Pošto Slovenije, lahko preusmeritev paketa na dogovorjeno varno, diskretno mesto uredite preko aplikacije Moja Dostava, moja izbira. Spremembo lokacijo dostave paketa lahko uredite tudi v zadnjem trenutku, ko je ta že na poti k vam.

  GLS prav tako omogoča dostavo na dogovorjeno mesto, vendar ne preko aplikacije, pač pa v dogovoru s kurirjem GLS, ki vas pred dostavo pokliče oz. vas pokliče v primeru, da vam paketa ni mogel vročiti.


Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo na naš mail: info@vitababy.si ali na telefon: 041 739 089 (7:30 – 14:30).

Ekipa Vitababy & Vitakid

Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljuj z nakupovanjem