Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

IVN BEST

IVN BEST

Ta standard kakovosti, najbolj znan v Evropi, je veliko večji od sedanjih zakonskih norm v Evropski uniji. To je znak kakovosti z najstrožjimi zahtevami za ekološko proizvodnjo tekstila. Od leta 2000 najbolje odraža standarde, ki jih IVN (International Association of Natural Textile Industry) izvaja za okolju prijazne tekstilne izdelke. Nadzorujejo celotno tekstilno verigo, tako z vidika ekologije kot družbene odgovornosti. Izdelki, ki izpolnjujejo ta standard, so preverjeni.

Standard IVN BEST je strožji oziroma zahtevnejši standard kot standard GOTS

Vsak objekt za predelavo, vključen v proizvodnjo IVN BEST certificiranega izdelka, je dolžan vzdrževati predhodno določene socialne standarde, ki se spremljajo na spletni strani. IVN BEST socialni standardi temeljijo na temeljnih normah Mednarodne organizacije dela (ILO):

- da ni prisilnega ali suženjskega dela
- da je zagotovljena pravica do svobodnega združevanja in pogajanj za sklenitev pogodb
- spoštljivost ter zagotovljeni zdravi pogoji dela
- da ne delajo otroci
- da plače zadostujejo najmanj za kritje življenjskih stroškov
- da ni diskriminacije in izkoriščanja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.