Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
 1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

COVID INFO:

COVID INFO:

24.10.2020

Trenutno ni zamud pri odpremi naročil. Lahko pa prihaja do zamud v dostavi zaradi povečanega obsega dela kurirskih služb GLS oziroma PS, s katerima dostavljamo.

Pri dobavi zalog s strani proizvajalcev ni bistvenih težav. Občasno prihaja do zamud pri dobavi ekoloških plenic Eco by Naty.

Glede na trenutne ukrepe vlade je izdelke možno osebno prevzeti v razstavno-prodajnem prostoru na naši novi lokaciji Potočnikova ulica 15 v Domžalah, med 7:30 in 14:30. Osebni prevzem je možen po predhodnem naročilu ter po predhodnem dogovoru o dnevu in okvirni uri prevzema na 041 739 089 ali info@vitababy.si oziroma preko spletne trgovine.

Podrobnejše informacije so v nadaljevanju spodaj.

 1. Spletna trgovina je odprta in deluje nemoteno! Naročilo lahko oddate kadarkoli, 24 ur dnevno in 7 dni v tednu.

 2. Izjemoma lahko prihaja do 1-3-dnevnih zamud pri odpremi naročil z izdelki iz zaloge. Lahko prihaja tudi do zamud v dostavi z dostavno službo Pošte Slovenije oz. z GLS. Pri dobavi zalog večinoma ni zamud, občasno prihaja do zamud pri dobavi ekoloških plenic zaradi omejitev v proizvodnji ob trenutnih izrednih razmerah.

 3. V razstavno-prodajnem prostor na naslovu Potočnikova ulica 15 v Domžalah so zaradi trenutnih ukrepov vlade možni le osebni prevzemi predhodno naročenega blaga, ne pa tudi ogled in pomerjanje izdelkov na naši lokaciji. 

 4. Z namenom zmanjšanja stikov ob dostavi vas na prošnjo dostavnih služb naprošamo, da se ob spletnem nakupu raje poslužujete plačila po predračunu ali preko Paypala. Plačilo po povzetju tako GLS kot Pošta Slovenije sicer omogočata, vendar naprošajo, da ga izberite v res zelo nujnih primerih, da ne prihaja do nepotrebnega stika med vami in dostavljalcem. Uporabite lahko tudi dostavo v paketomat GLS oz. paketomat PS, ki prav tako brez stika omogoča plačilo po povzetju.

 5. Sicer pa prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Dostavljalci ne vstopajo v vaše domove, pisarne in druge prostore. Predaja poteka brez kontakta z varnostno razdaljo 1,5 metra.

  GLS običajnih ponovnih dostav trenutno ne izvaja, paket se vrne pošiljatelju. Prav tako prevzem paketa ni možen v paketnem centru GLS, je pa možna dostava na dogovorjeno mesto (več o tem v nadaljevanju).

  Pošta Slovenije v primeru, da kurir ni mogel paketa dostaviti oz. ni bila izbrana dostava na dogovorjeno mesto, vam v nabiralniku pusti obvestilo.

 6. Za varno dostavo brez stika lahko pakete preusmerite na 3 ALTERNATIVNA MESTA:
  • Paketomat GLS - v primeru, ko izberete dostavo z GLS.
   Preusmeritev paketa v paketomat GLS uredite preko povezave, ki jo boste prejeli v elektronskem sporočilu FlexDeliveryService (FDS) podjetja GLS. Seznam 70 lokacij paketomatov GLS po Sloveniji.

  • Paketomat PS - v primeru, ko izberete dostavo s Pošto Slovenije.
   Preusmeritev paketa v paketomat PS uredite preko aplikacije Moja Dostava, moja izbira. Spremembo lokacijo dostave paketa lahko uredite tudi v zadnjem trenutku, ko je ta že na poti k vam. Seznam 24 lokacij paketomatov PS po Sloveniji.

  • Dostava na dogovorjeno (varno, diskretno) mesto (na teraso, pod nadstrešek, pod stopnice, v lopo ...) - samo v primeru, ko izberete dostavo s Pošto Slovenije, lahko preusmeritev paketa na dogovorjeno varno, diskretno mesto uredite preko aplikacije Moja Dostava, moja izbira. Spremembo lokacijo dostave paketa lahko uredite tudi v zadnjem trenutku, ko je ta že na poti k vam.

   GLS prav tako omogoča dostavo na dogovorjeno mesto, vendar ne preko aplikacije, pač pa v dogovoru s kurirjem GLS, ki vas pred dostavo pokliče oz. vas pokliče v primeru, da vam paketa ni mogel vročiti.


Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo na naš mail: info@vitababy.si ali na telefon: 041 739 089 (7:30 - 14:30).

Ekipa Vitababy & Vitakid

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.