Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
 1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

COVID-19 INFO:

COVID-19 INFO:

16.03.2020

Trenutno ni zamud pri odpremi naročil. Lahko pa prihaja do zamud v dostavi zaradi povečanega obsega dela kurirskih služb GLS oziroma PS, s katerima dostavljamo.

Pri dobavi zalog s strani proizvajalcev ni težav razen za razkužila proizvajalca Sodasan, vendar smo se potrudili in imamo na voljo bio-razgradljiva in ekološka razkužila drugih proizvajalec.

Osebni prevzemi naročenega blaga so z dnem, 20. 4. 2020, ponovno možni. Razstavni prostor je za vas odprl vrata 4. 5. 2020. Tako sta osebni prevzem in pomerjanje izdelkov (bosonoga obutev, oblačila itd.) ponovno možna po predhodnem dogovoru na 041 739 089 ali info@vitababy.si .


Podrobnejše informacije v nadaljevanju spodaj.

 1. Spletna trgovina je odprta in deluje nemoteno! Naročilo lahko oddate kadarkoli, 24 ur in 7 dni v tednu.

 2. Trenutno so 1-3-dnevne zamude pri odpremi naročil, lahko pa pride do zamud v dostavi z dostavno službo Pošte Slovenije oz. z GLS. Pri navabi zalog večinoma ni zamud.

 3. Osebni prevzemi naročenega blaga so ponovno možni od vključno ponedeljka, 20. 4. 2020. Razstavni prostor bo za vas odprl vrata 4. 5. 2020, tako da bo pomerjanje izdelkov ponovno mogoče po predhodnem dogovoru.

 4. Z namenom zmanjšanja medsebojnih stikov ob dostavi vas naprošamo, da se ob spletnem nakupu raje poslužujete plačila po predračunu ali preko Paypala. Plačilo po povzetju tako GLS kot Pošta Slovenije sicer omogočata, vendar naprošajo, da ga izberite v res zelo nujnih primerih, da ne prihaja do nepotrebnega stika med vami in dostavljalcem. Uporabite lahko tudi dostavo v paketomat GLS oz. paketomat PS, ki prav tako brez stika omogoča plačilo po povzetju.

 5. Sicer pa prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Dostavljalci ne vstopajo v vaše domove, pisarne in druge prostore. Predaja poteka brez kontakta z varnostno razdaljo 1,5 metra.

  GLS običajnih ponovnih dostav trenutno ne izvaja, paket se vrne pošiljatelju. Prav tako prevzem paketa ni možen v paketnem centru GLS, je pa možna dostava na dogovorjeno mesto (več o tem v nadaljevanju).

  Pošta Slovenije v primeru, da kurir ni mogel paketa dostaviti oz. ni bila izbrana dostava na dogovorjeno mesto (več o tem v nadaljevanju), pusti v nabiralniku obvestilo.

 6. Za varno dostavo brez stika lahko pakete preusmerite na 3 ALTERNATIVNA MESTA:
  • Paketomat GLS - v primeru, ko izberete dostavo z GLS.
   Preusmeritev paketa v paketomat GLS uredite preko povezave, ki jo boste prejeli v elektronskem sporočilu FlexDeliveryService (FDS) podjetja GLS. Seznam 70 lokacij paketomatov GLS po Sloveniji.

  • Paketomat PS - v primeru, ko izberete dostavo s Pošto Slovenije.
   Preusmeritev paketa v paketomat PS uredite preko aplikacije Moja Dostava, moja izbira. Spremembo lokacijo dostave paketa lahko uredite tudi v zadnjem trenutku, ko je ta že na poti k vam. Seznam 24 lokacij paketomatov PS po Sloveniji.

  • Dostava na dogovorjeno (varno, diskretno) mesto (na teraso, pod nadstrešek, pod stopnice, v lopo ...) - samo v primeru, ko izberete dostavo s Pošto Slovenije, lahko preusmeritev paketa na dogovorjeno varno, diskretno mesto uredite preko aplikacije Moja Dostava, moja izbira. Spremembo lokacijo dostave paketa lahko uredite tudi v zadnjem trenutku, ko je ta že na poti k vam.

   GLS prav tako omogoča dostavo na dogovorjeno mesto, vendar ne preko aplikacije, pač pa v dogovoru s kurirjem GLS, ki vas pred dostavo pokliče oz. v primeru, da vam paketa ni mogel dostaviti.


Za vse nejasnosti in druge informacije glede možnosti dostave in plačila, nas lahko vedno kontaktirate na naš mail: info@vitababy.si ali na telefon: 041 739 089 (7:30 - 14:30).

Ekipa Vitababy-Vitakid

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.