Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

RAZPRODANO! - PREDAVANJE: Predšolska vzgoja - VZGOJA ZA ŽIVLJENJE

RAZPRODANO! - PREDAVANJE: Predšolska vzgoja - VZGOJA ZA ŽIVLJENJE

29.03.2019

"DANES BITI STARŠ JE ZAHTEVNA NALOGA - ENA NAJODGOVORNEJŠIH NALOG," pravi Ines Kristan Trampuš.

Zato z vso hvaležnostjo najavljam dragoceno PREDAVANJE te izjemne vzgojiteljice, predavateljice ter čudovite in zelo srčne osebe. Odstrnila nam bo nekaj preprostih, a globokih znanj o naravni in zdravi vzgoji.

Ines je tudi v našem zasebnem življenju velikokrat pomagala s prenekaterimi dragocenimi in odrešujočimi nasveti. Z njimi je življenje kot poezija. Na splošno je s svojim delom in poslanstvom tekom let celotnim družinam pomagala soustvarjati okolje, ki je prispevalo k zdravemu in naravnemu razvoju otrok.

Na predavanju se bomo spraševali, kaj je tisto, kar človeka najbolj pripravi za kasnejše življenje. Vsako človekovo obdobje je pomembno in nosi točno določene vsebine za skladen fizični, duševni in duhovni razvoj.

VZGOJA ZA ŽIVLJENJE pri otroku razvija:

  • ustvarjalnost
  • spoštljiv odnos do soljudi
  • dobre navade
  • motorične spretnosti
  • zdravje.

Antropozofska znanja, katerih globoka poznavateljica je Ines, govorijo o vzgoji in učenju skozi doživetja, prosto igro, vzor in izkušnje in ne skozi podučevanje in poučevanje. To je pri predšolskih otrocih še posebej pomembno.

Kot vse v naravi tudi naravni razvoj človeka poteka v ritmih, ciklih, obdobjih. Vsako človekovo obdobje je pomembno in nosi točno določene vsebine. Razvojnih obdobij ne moremo preskakovati. Če pa se to že zgodi, gre na račun tega, kar bi se moralo pri človeku v točno določenem obdobju razviti, pa se ne.1. Bi se radi pridužili na predavanje in izvedeli več?

2. Si želite iz popolnoma nove perspektive pogledali na vzgojo? 

3. Bi radi dobili odgovore na vaša konkretna vprašanja?

Ker se bomo srečali v majhnem krogu ljudi, bo to prostor, ki bo vsakega posameznika podprl točno tam, kjer v tem trenutku potrebuje podporo na zanj edinstven način.

Toplo vabljeni v naše prostore, razstavni prostor Vitababy-VitaKid v Ljubljani, Privškova ulica 42.

PRIJAVE so obvezne zaradi omejenega števila ljudi, ki jih lahko sprejmemo, na: info@vitababy.si . Prosimo, da se prijavite samo tisti, ki veste, da boste lahko zagotovo prišli.

Verjetno se sprašujete, koliko vse skupaj stane. Predavanje bi lahko stalo 150 €, lahko 50 €, lahko 25 €. Uvidi in znanja, ki jih boste dobili, pa so vredna veliko več.

Ker pa v Vitababy-Vitakid želimo tudi na ta način prispevati k bolj zdravi družbi, je za vas to predavanje popolnoma brezplačno.

Hkrati boste imeli tudi možnost osebnega prevzema prej naročenih izdelkov, tako da privarčujete dvojno.

Tudi izdelke iz naše eko ponudbe si boste lahko v miru ogledali in potipali v živo

LANABe - friendly to human and nature pripravlja poseben nabor eko oblačil na razstavnem stojalu. Čokolada Vivoo nam bo pripravila zdravo čokoladno crkljanje. Oblike narave bodo poskrbele, da bomo pili prvinsko vodo, takšno kot iz stundenčnic.

V ta namen vas prosimo, da si rezervirate vsaj 15-20 minut pred predavanjem. 
Naša vrata vam bodo ta dan odprta od 16:15 dalje.

Predviden zaključek predavanja je ob 19:00.

Srčni pozdravi od celotne ekipe Vitababy-Vitakid.
Z velikim veseljem vas pričakujemo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.