Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Dr. Sherri Tenpenny: Cepiva povzročajo več škode kot koristi

Dr. Sherri Tenpenny: Cepiva povzročajo več škode kot koristi

04.02.2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja. Prav tako zelo dobro pozna zgodovinsko ozadje razvoja cepiv in cepilnih shem. Do danes je zabeležila že več kot 20.000 ur raziskovanja, da bi izpostavila to 200 letno napako. V svoji spletni knjižnici ima zbranih več kot 5000 člankov, ki razkrivajo pohlep, travestijo in konflikte interesov pri cepilni politiki.

V to čustveno nabito cepilno debato je zašla potem, ko se je udeležila sestanka National Vaccine Information Center leta 2000. Mučilo jo je, kar so povedali in odločila se je poiskati odgovore kar pri vodilnem organu za cepiva v državi: CDC (Center for Disease Control). Kmalu je zgroženo ugotovila, da vse, kar je sprejela kot resnico o cepivih, sploh ni resnica. Vsak dan vsaj 2-3 uri dnevno posveča branju in raziskovanju informacij vezanih na cepiva.

Z njenimi besedami: "Iskreno verjamem, da cepiva povzročajo več škode za zdravje posameznika kot "zaščite" ali "koristi", ki naj bi jih zagotavljala. Ohranjanje zdravja brez cepiv ni le možno, temveč je edini način za ohranitev resničnega zdravja."

"Končna resnica je ta: zdravje prihaja od znotraj. Poskrbite za svoje telo in dobro vam bo služilo. Zdravje preprosto ne more priti skozi injekcijo napolnjeno s kemikalijami, ki jo prodajajo staršem pod zlagano pretvezo "zaščite.""

 

Več v nadaljevanju članka TU.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.