Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
  1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Naša dogodivščina z novo EKO KAHLICO Eco by Naty

Naša dogodivščina z novo EKO KAHLICO Eco by Naty

18.06.2018

Smeh in veselje otroka.
Zadovoljstvo in prihranek časa mamice.

Nova eko kahlica in 100% bio razgradljive vrečke, ki jih lahko odvržemo v straniščno školjko. V naši družini nepogrešljiv pripomoček.

  

Odvajanje od pleničk

Pride čas, ko moramo naše zakladke začeti odvajati od pleničk. Kdo bi si mislil, da je preteklo že toliko časa, ko sem iskala najboljše pleničke? (Če ne veste in vas zanima, katera je bila moja prva izbira glede pleničk, si lahko preberete TU). Verjetno ste tudi mnogi med vami komaj čakali trenutek, ko boste svojemu malčku ali malčici slekli pleničke. Moram reči, da se meni pri tem ni mudilo. Moj plan je bil odvajanje poleti, pa mi je moja punčka nakazala, da je čas ZDAJ. Tako se je nekega februarskega popoldneva prvič zares usedla na straniščno školjko. Doma smo že prej imeli dve kahlici, ki ji nikoli nista bili zanimivi. Je pravilno, da najprej začnemo z lulanjem? Nikoli se nisem poglabljala v to. Mi smo začeli s kakanjem. Prvič ni šlo, tudi drugič ne.

Ampak želja v njenih očeh je bila velika. Nisem je silila, sem jo pa vsak dan vprašala in vsak dan se je z velikimi pričakovanji vsedla na školjko. Potem sem podlegla tistim besedam vseh ostalih »Obljubi ji čokoladico in bo.« No, in sem ji obljubila čokoladico.

Vedela sem, da si želi, pa ne more. Takrat sem jo objela, ji prislonila njeno čelo na moje in ji rekla, »Vse je v redu, tukaj sem.« ... in USPELO JE! Njene žareče oči, veselje in širok nasmeh na obrazu. Bila je preprosto SREČNA!

Seveda je dobila čokoladico in tudi v naslednjih treh dneh. Potem pa je mamica naredila plakatek in nagrado spremnila v nalepkico. Ampak zgodilo se je, da to niti ni bilo več aktualno. Ona je bila vesela, da je lulala in kakala. Če ni šlo, je samo prislonila čelo na moje in v varnem okolju mamice, je vse lažje.

 "Mami, kaj je to?!"

Potem pa sem nekega dne domov prinesla Eco by Naty kahlico. Z največjim veseljem je odpirala škatlo in bila navdušena nad vrečkicami. Ja, mamice, ja. Na kahlico namestimo vrečko, ki jo lahko potem odvržemo kar v školjko. Zelo praktično. Nad kahlico ni navdušena samo moja punčka, ampak tudi jaz. 

      

Uporaba kahlice Eco by Naty

Naši obiski kopalnice so bili zdaj še bolj zabavni in včasih sem imela občutek, da bi se hčerkica najraje vsedla na kahlico samo zato, ker se tako dobro sedi na njej. Čeprav se morda na prvi pogled zdi nastavitev malce zapletena, je njena uporaba prav zabavna. Včasih kar tekmujeva, katera bo prej odtrgala novo vrečkico in jo nastavila. No, to ji seveda še ne uspeva najbolje, ampak verjamem, da ji bo enkrat uspelo tudi to. 

  

Pomoč namreč potrebuje samo pri namestitvi vrečkice. Po uporabi pa jo sama sname dol in vrže v wc. Seveda zelo ponosna nase. In jaz nanjo, da zna za seboj pospraviti. Kahlica se praktično nikoli ne umaže, tako da spiranje ni potrebno, da ne govorim o maksimalni higieni, ki jo nudi ta kahlica. Vsake toliko časa jo seveda splaknem z vodo, ampak bolj zaradi prahu. 

Smeh in veselje otroka. Zadovoljstvo in prihranek časa mamice. 

Meni je kahlica zelo udobna in tudi zelo lep dodatek v našo kopalnico. Navdušena sem nad naravnimi materiali, iz katerih je narejena kahlica in kvaliteto te kahlice. 

Jaz in moja deklica jo priporočava vsem, ki si želite, da so tudi obiski kopalnice zabavni in predvsem zdravi za naše male ritke tudi, ko prerastejo zdrave eko pleničke.
 

Sandra

 

Ne spreglejte:

Izberite produkte za primerjavo ali dodajanje v košarico
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.