Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
 1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Zakaj naravno?

 
Razvrsti po:
 
 • Dr. Sherri Tenpenny: Cepiva povzročajo več škode kot koristi

  04.02.2021

  Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
  Več »
   
 • Kaj pomeni bio-obnovljivost pri pleničkah za enkratno uporabo Eco by Naty?

  20.01.2021

  ECO BY NATY PLENICE za enkratno uporabo so na podlagi določenega odstotka vsebnosti bio-obnovljivih materialov certificirane z ** zvezdicama, kar pomeni, da plenice vsebujejo do 60 % bio-obnovljivih virov. Embalaža plenic Eco by Naty pa vsebuje do 80 % bio-obnovljivih virov, s katerim si je zagotovila *** zvezdice.
  Več »
   
 • Rizol – ozonizirano eterično olje

  18.09.2020

  Rizol je eterično olje, na katero je vezan ozon (O3) v obliki, ki jo telo najbolje prenaša. V telesu ustvari s kisikom bogato okolje, ki ni po godu patogenim anaerobnim bakterijam, virusom, glivicam in parazitom. Z jemanjem vsestranskega rizola povrnemo imunskemu sistemu naravno moč in ga podpremo v boju proti boleznim in nadlogam.
  Več »
   
 • Še vedno imamo črevesne parazite

  18.09.2020

  Težave, ki nam jih povzročajo, so številne in nekatere tudi zelo hude, a le redki pomislijo, da vzrok morda tiči v bitjih, ki se z veseljem gostijo in množijo v nas.
  Več »
   
 • Bosonogi čevlji podpirajo imunski sistem!

  19.05.2020

  Uauuu! Ko sem od nekega zdravnika prvič slišala te besede, so pritegnile mojo pozornost. Kako gre to dvoje sploh skupaj? Čevlji in imunski sistem? O imunskem sistemu in o tem, da njegova trdnost izvira iz črevesja, čivkajo že vrabci na veji, toda odpornost v povezavi s čevlji, to je resnično nekaj novega.
  Več »
   
 • COVID-19 z vidika Biološke medicine

  23.04.2020

  Večina novic obravnava novi koronavirus kot grožnjo, ki je sposobna uničiti našo civilizacijo in bi morali biti vsi obsedeni z maksimalnim izogibanjem, da se ne okužimo. Na švicarski Kliniki Paracelsus, v zibki sodobne biološke medicine, imajo glede tega svoj pogled, ki ga želimo deliti z vami v naslednjih vrsticah.
  Več »
   
 • Mame s kondicijo ameriških marincev?

  10.03.2020

  Od kod vzeti dodatno drobtinico energije za preživetje še enega dneva »na fronti«?
  Več »
   
 • Neizogibno vneta ritka?

  17.02.2020

  Ste tudi vi prepričani, da je plenični izpuščaj neizogiben in običajen pojav?
  Več »
   
 • Seminar: “Topli domek ali vir naših težav?”

  31.12.2019

  Sovražnik, ki nam krade energijo, je danes največkrat neviden! Elektromagnetna sevanja, strupeni kemični hlapi, prašni delci, težke kovine, biotoksini, ki jih proizvajajo plesni in mikrobi, ... z vsem tem živimo in prav to nam KRADE energijo. Celo zrak, ki ga vdihujemo nas pogosto bolj zastruplja, kot prečiščuje.
  Več »
   
 • Oddaja ZA zdravje: Bosonoga obutev - Zdrava obutev, ki posnema boso hojo, Nadja Baćac

  16.12.2019

  V zgolj dobrih 5 minutah boste izvedeli vse, kar morate vedeti pri izbiri prve bosonoge obutve. Zase in za otroke. Prispevek je bil posnet za oddajo ZA zdravje in bil v decembru 2019 predvajan na večih TV hišah.
  Več »
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.