Preverite našo ponudbo ekoloških izdelkov!

 

Iskalnik

 
 
 

KORISTNE POVEZAVE

 

KAM V VRTEC?

Boo-Boo - waldorfski vrtec
s kvalitetnim pedagoškim pristopom ter
z ekološko vegansko prehrano. 

 
 
 

Povabi prijatelja

 
 1. iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o., VitaBaby-VitaKid eko-etična trgovina, varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

 
 

Zakaj naravno?

 
Razvrsti po:
 
 • Smrt, ki jo s strahom častimo na krščanski Dan mrtvih, so pogani razumeli kot spremembo oblike življenja

  31.10.2018

  Dan mrtvih se med Slovenci široko praznuje, bili naj bi celo največji porabniki sveč v Evropi. Pa se zavedamo od kod izvira ta vsesplošni praznik in kakšno je njegovo izvorno sporočilo?
  Več »
   
 • Naša dogodivščina z novo EKO KAHLICO Eco by Naty

  18.06.2018

  Smeh in veselje otroka. Zadovoljstvo in prihranek časa mamice. Nova eko kahlica in 100% bio razgradljive vrečke, ki jih lahko odvržemo v straniščno školjko. V naši družini nepogrešljiv pripomoček.
  Več »
   
 • Pasti, skrite v injekciji

  21.04.2018

  "S cepljenjem tvegamo, da bomo zdravje, čeprav v majhnem odstotku tveganja, spremenili v bolezen," je v februarski številki revije Isis, glasila Zdravniške zbornice Slovenije, skoraj bogokletno zapisal mariborski zdravnik, mag. Miloš Židanik, specialist psihiater, ko je ugovarjal nekaterim navedbam, objavljenim v prejšnji številki revije.
  Več »
   
 • Kje začeti?

  14.04.2018

  Ko se v telesu nakopičijo težave, se nam začne dogajati tako kot vladam: vsak organ svari pred nevzdržnim položajem, grozi s stavko in zahteva več sredstev za svoje delovanje.
  Več »
   
 • Poziv imunologinje - Odprto pismo zakonodajalcem ob spreminjanju zakona o cepljenju, 15. april 2015

  10.04.2018

  "Odločanje o cepljenju je velika osebna odgovornost, ki ne bi smela biti prepuščena nobeni medicinski ali znanstveni avtoriteti. Starši se morajo o cepivih in boleznih tako dobro poučiti, da bodo popolnoma prepričani in pripravljeni prevzeti vso odgovornost za posledice svojih odločitev."
  Več »
   
 • Kaj vse zmore črevesna mikrobiota?

  19.03.2018

  Ste kdaj pomislili, da utegnejo biti prav dobri mikrobi v črevesju zaslužni za dober videz, počutje in zdravje? Vse bolj jasno je namreč, da prav drobceni mikroorganizmi, ki že od nekdaj sobivajo z nami in jih je trikrat več kot telesnih celic, na različne načine skrbijo za našo vitalnost – če jim le dopustimo.
  Več »
   
 • Mikrobiom – programska oprema naših teles

  15.03.2018

  Število človeških celic, ki sestavljajo kožo, oči, možgane in vse ostale dele naših teles, močno prekaša število naših mikroorganizmov – v osnovi bakterij, a tudi virusov, glivic in številnih drugih. Za primerjavo: V nedavni študiji1 je bilo potrjeno, da povprečno človeško telo sestavlja vsaj 35 bilijonov celic in več kot 100 bilijonov mikroorganizmov. Vsaj 3-krat več mikroorganizmov, kot je celic!
  Več »
   
 • Kaj se skriva v tkaninah?

  26.01.2018

  Oznake na oblačilih več prikrivajo, kot povedo.
  Več »
   
 • Bo vaša koža prebavila vaša oblačila? (2. del)

  09.01.2018

  Najpogostejše spojine, ki se morajo nanašati na izdelke, da so le ti zaradi svojih lastnosti v prednosti pred naravnimi materiali.
  Več »
   
 • Bo vaša koža prebavila vaša oblačila? (1. del)

  05.01.2018

  Pri izbiri izdelkov, se je vredno vedno vprašati. Ali to resnično potrebujem? Novo razvite tkanine in načini obdelav so pri določenih stvareh zagotovo izboljšale ali v večini primerov zaradi manjše vpojnosti in lažjih materialov olajšale ravnanje. Tehnološki napredek v tkaninah naj bi delal naše življenje lažje, ampak za kakšno ceno?
  Več »
   
 
PrviPrejšnji123ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.