Latest Posts

Be Lenka Snowfox

22 novembra, 2022 8:19 dop Published by

Be Lenka Snowfox so bili manjkajoči člen v ponudbi zimske bosonoge obutve, zato so bili sprejeti z velikim navdušenjem. To so čevlji, ki so topli, prostorni, vodoodbojni in z odličnim oprijemom v snegu. Odlični za vse zimske radosti.

Omega 3 – za rešitev treh težav hkrati!

14 decembra, 2021 8:18 dop Published by

Čeprav velja, da imajo otroci dandanes kup zdravstvenih težav, bi za večino hitro našli skupni imenovalec: kronična vnetja, ki jih povzroča kronično pomanjkanje omega-3 maščobnih kislin v telesu in posledično močno porušen mikrobiom. Pomanjkanje teh snovi botruje tudi vse pogostejšim hormonskim težavam.

SPOMLADANSKA KOLEKCIJA KITE – PREDNAROČILA

15 marca, 2021 11:14 dop Published by

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.

Dr. Sherri Tenpenny: Cepiva povzročajo več škode kot koristi

4 februarja, 2021 10:01 dop Published by

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.

COVID INFO:

20 decembra, 2020 11:13 dop Published by

Spletna trgovina deluje nemoteno! Trenutno ni zamud pri odpremi izdelkov, ki so na zalogi.

4. Adventno presenečenje

20 decembra, 2020 11:11 dop Published by

Najlepši čas v letu. Čas MIRU. "Izkušnje so me naučile, da je mir, notranji mir, glavna poteza pristne sreče. S tem ne mislim kakšnega občutka odmaknjenosti. Prav tako ne govorim o odsotnosti občutkov. Nasprotno, mir, ki ga želim opisati, izvira iz zanimanja za druge in vključuje veliko mero tenkočutnosti in sočutja." (Dalajlama)

3. Adventno presenečenje

13 decembra, 2020 11:09 dop Published by

Najlepši čas v letu. Čas VESELJA. »Veselje je kakor iskra svetlobe, ki prodre skozi mračne oblake in se zaiskri za trenutek; vedrina vzdržuje dnevno svetlobo v duši, jo zapolnjuje s trdno in trajno radostjo.« (Orison Swett Marden)

2. Adventno presenečenje

6 decembra, 2020 11:08 dop Published by

Najlepši čas v letu. Čas LJUBEZNI. "Ljubezen ni čustvo. Je spoj energije Univerzuma in Matere Zemlje v srcu posameznika ..."