Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila dostavimo v najkrajšem možnem času.

| 15 %-OTVORITVENI POPUST NA VSE | Do vključno torka, 28. 9. 2021 | KODA: VITABABY-NEW |

Prijavite se na #VITABABY novice in prejmite kupoon v vrednosti 15 %. ➔ PRIJAVA

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

600 igrač Grimm’s! Katera je druga izbira med vsemi?

Okoli 600 lesenih igrač – toliko igrač je na voljo v katalogu Grimm’s! Kako naj nekdo sploh odloči, katero kupiti?

Idealno bi bilo, če bi obstajal vodnik za igranje z igračami Grimm’s, ki bi ga napisal nekdo, ki se je igral s številnimi Grimmovimi igračami. Sprašujem se, če takšen sploh obstaja?

Lahko pa sledite našemu blogu. Vsak teden do konca leta 2019 z vami delimo naš izbor najboljših Grimmovih igrač in zakaj smo jih uvrstili na ta top seznam.

Leseni prijatelji Grimm’s

Grimmovi leseni prijatelji so takoj za mavrico naslednja najboljša igrača, ki jo lahko priporočim iz Grimmove kolekcije. Eden najbolj priljubljenih načinov uporabe Grimmovih prijateljev je domišljijska igra.

Grimmovi prijatelji brez obrazov ali drugih prepoznavnih lastnosti spodbujajo izjemno domišljijo pri otrocih! Lahko so zelo preprosti ali pa zapleteni, kot želimo – možnosti so neskončne z nekaj domišljije!

Grimmovi prijatelji so lahko v 12 mavričnih barvah ali v 12 pastelnih barvah. Oboji se ujemajo z veliko mavrico v mavričnih ali pastelnih tonih.

Na voljo je tudi 5 pastelnih matematičnih prijateljev, ki imajo zapisane znake za seštevanje, odštevanje, množenje in deljenje ter enačaj. Vendar se ne uporabljajo samo za namen prikaza matematičnih operacij.

7 prijateljev v posodicah pa lahko uporabljamo za ponazoritev dnevov v tednu, za razvrščanje in še za marsikaj drugega.

Priporočena starost je od enega leta dalje, ob pomoči odraslega pa tudi od rojstva dalje.

Cena?

Vem, kaj si mislite. Kar (pre)velik vložek. Tako sem tudi sama razmišljala, ko sem pred mnogimi leti na igrače Grimm’s naletela prvič.

Vendar pa so Grimmovi leseni prijatelji daleč nad poceni različicami igrač. Imeli smo oboje, a tudi moji otroci raje izberejo Grimm’s. Roke se kar raznežijo pod njimi, tako zelo poseben občutek je, ko jih držiš v rokah. Veliko bolj bogat, živ, realen in naraven.


Grimm’s je vedno dobra izbira!

Grimm’s je eno vodilnih podjetij igrač, vendar ne zaradi števila igrač, ki jih prodajo, ampak zaradi izjemne kvalitete. Imajo unikatne lastnosti, so ročno izdelane in to iz okolju prijaznega trajnostnega lesa.

Grimm’s pa ni samo kvaliteta, je tudi brezmejna domišlija, spodbuja kreativnost, ki je popotnica otroku za celo življenje. Igračam pa se ne moremo upreti niti odrasli. 

So naša prva izbira že dolgo časa. Dve in pol letnik in šestletnica sta navdušena in se jih vedno znova razveselita, ko prideta domov.

Resnično popolnoma nič ne boste zgrešili, če je to vaša izbira za darilo ali pa prva igrača vašemu dojenčku. Zbirko pa lahko še nadgrajujete. Brezkončno kot je igra z Grimm’s igračami.


Besedilo: Nadja Baćac
www.vitababy.si

Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljuj z nakupovanjem