Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila dostavimo v najkrajšem možnem času.

PREDNAROČILA do 19. 9. 2021 | EKO OBLAČILA KITE | KODA ZA 15 % POPUST: VITABABYKITE

Prijavite se na #VITABABY novice in prejmite kupoon v vrednosti 15 %. ➔ PRIJAVA

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

1 sam predlog popolne igrače za na pot!

Ali greste na obisk k dedku in babici, v restavracijo na kosilo ali na pot z letalom in rabite eno samo popolno igračo, ki ne zasede veliko prostora, hkrati pa omogoča ure in ure proste domišljijske igre? Že poznate Grimm’s mobilno hišico?

Mobilna hišica, ki postane obvezna spremljevalka na vseh družinskih avanturah za vašo deklico ali fantka!

Otrok jo lahko vzame s sabo na obisk k prijateljem ali v park, v mesto, očka in mamica pa lahko med tem v miru popijeta čaj ali kavo. Nič nenavadnega ni, če postane obvezna prtljaga za kratek družinski oddih konec tedna, za poletne ali božično-novoletne počitnice. Omogoča ure proste domišljijske igre in odpira vedno nove možnosti.

Če dokupite samo en nov, lahko povsem majhen in cenovno ugoden Grimm’s-ov element iz nabora Grimmovih igrač, pa pride vedno znova in znova do novih kombinacij. Grimm’s lesene igrače so večno aktualne in bodo zagotovo počakale še naslednje generacije.

Kaj vse ponuja?

Majhna ovalna hišica vsebuje vse potrebne kose pohištva, da se lahko majhna družina v njej počuti kot doma. Nekateri predmeti, kot so stolištedilnikpomivalno koritopoličke in miza, so jasno prepoznavni.

A Grimmove igrače ne bi bile Grimmove igrače, če tudi tu ne bi bilo veliko prostora za domišljijo. Namreč hišica vsebuje tudi 3 tipične Grimmove loke, ki so lahko postelja, zibka ali kavč, lahko pa tudi stena hišice ali tobogan na vrtu2 kosa filca sta lahko odeji, piknik podloga ali viseča mreža.

Razširjena tudi z drugimi kompleti iz pravljičnega sveta Grimmovih lesenih igrač bo majhna hiška postala gradkmetijagozdna koča ali celo roparjeva ječa, kjer se bodo vsi domišljijski junaki vašega otroka počutili zelo udobno.

Vsi deli se popolnoma prilegajo zunanjemu ovalnemu loku, ki lahko predstavlja tudi streho hišice. Vsi deli hišice se pravljično, kot poezija prilegajo eden v drugega v notranjosti hišice. Z zlaganjem hišice za odhod od doma tako otrok uri podobne spretnosti kot pri sestavljanki, motoriko in logiko. Hišico je mogoče brez težav nositi s pomočjo dveh priloženih vrvic. Velik pokrov iz filca zagotavlja, da noben del ne izpade.

Ko otrok hišico uporabi za igro, njene dele razporedi po prostoru in se prepusti domišljijskim postavitvam in kreacijam. Znotraj je čisto vse, kar je potrebno za pravcati mali dom njegovih figuric in lutk. Te niso priložene k hišici. Grimmove lutke bodo v spletni trgovini Vitababy-Vitakid na voljo v sredini decembra 2019.

Ob lesu, ki je ročno obdelan in pridobljen iz trajnostno gojenih gozdov, je občutek izjemen. Poleg tega so vse uporabljene barve in glazure neškodljive za zdravje in kljub temu odporne proti mokroti.

Mobilna hiška v zeleno-modri kombinaciji zahvaljujoč svojemu nevtralnemu in zadržanemu dizajnu privlači tako deklice kot dečke ter sledi tako waldorfskemu kot Montessori pedagoškemu modelu.

Mnoge otroke pa vseeno prepriča njena roza-oranžna varianta. Tudi fantke. To ni nič nenavadnega in je dobro poznano predvsem tistim, ki poznajo principe Montessori pedgogike. Povsem naravno je in mnoge mamice ste verjetno podobno opazile tudi pri vaših otrocih.


Dobrodošli v brezmejni in čarobni svet proste igre – v svet brezmejne domišljije!

Z igračami Grimm’s se odpre nov svet, ki vabi tako otroke kot odrasle, starše, stare starše in pedagoge, da bi se vsaj še enkrat poigrali.

projektom GRIMM’S V VSAK DOM vam pomagamo razumeti in vam približati filozofijo izjemnih lesenih igrač Grimm’s. So nova dimenzija za bujenje domišljijeza ure in ure proste, svobodne kreativne igre.

Besedilo: Nadja Baćac
www.vitababy.si

Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljuj z nakupovanjem